III Jornada de Difusió de Programari Informàtic en Valencià

L'Escola Politècnica Superior, en col·laboració amb el Vicerectorat de Tecnologia i Innovació Educativa, organitza la III Jornada de Difusió de Programari Informàtic en Valencià, que tindrà lloc a l’edifici Germà Bernàcer el dijous 26 d'abril de 2012 a la Universitat d'Alacant.

Programa

9:30-9:45 h. Presentació de la jornada, a càrrec de Faraón Llorens, vicerector de Tecnologia i Innovació Educativa; Fernando Llopis, director de l'Escola Politècnica Superior (sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer).

9:45-11 h. Conferència. El Catalanitzador per al Windows de Softcatalà, a càrrec de Jordi Mas (membre fundador de Softcatalà i desenvolupador principal del Catalanitzador).

11-11:45 h. Descans.

11:45- 14:15 h. Tallers

- Taller 1 (enfocat a alumnat): Ubuntu 12.04. Instal·lació i aplicacions, a càrrec de Vicent Cubells (membre de Softvalencià i Softcatalà, i del LOCO Team d'Ubuntu en català, del qual és cap de difusió de l'equip al País Valencià) (Nota als assistents al taller d'Ubuntu)
(aula A2/0E22 de l'Aulari II)

- Taller 2 (enfocat a PAS): Traducció amb Vualà. Funcionament d'Apertium en Vualà: errors habituals de traducció, a càrrec de Xavier Casero i Joan Coderch (tècnics del Servei de Promoció del Valencià)
(aula GB/INF1 de l'edifici Germà Bernàcer)

- Taller 3 (enfocat a PDI): Alternatives lliures al programari privatiu. Què ofereix el programari lliure i programés més habituals, a càrrec de Xavi Ivars (membre de Softvalencià i Softcatalà)
(aula GB/INF5 de l'edifici Germà Bernàcer)

Vull agrair a la gent que ha organitzat la xerrada i que m'ha donat l'oportunitat d'explicar el darrrer projecte amb que estem involucrats: el Catalanitzador.

jordi | Tuesday 24 April 2012 - 10:57 pm | | Default | No comments