Catalanitzador per al Mac

Com recordareu, a l'octubre de 2011 vam iniciar el Catalanitzador per al Windows que vam presentar a l'abril de 2012. Des de llavors hem tingut 45.000 usuaris només en plataforma Windows.

Després d'uns mesos de feina us presentem la prima versió de proves del Catalanitzador per al Mac. Es pot baixar des d'aquí i tenim el codi al github com de costum.

 

A dia d'avui és una aplicació bastant senzilla que fa les coses més bàsiques (en que en anglès la gent del moviment lean anomena Minimum viable product).

Plans
Tenim un petit full de ruta i la idea és continuar treballant en la vesió de Mac per tal de que en el futur tingui les mateixes prestacions que la versió de Windows, a part de les coses específiques de Mac OS.
Tant aviat tinguem una versió prou provada, finals de febrer espero, la publicarem a la pàgina del Catalanitzador perquè els usuaris la puguin començar a baixar.

Ajuda
El Catalanitzador per Mac és codi lliure i desenvolupat en obert. Ens cal ajuda de persones que el vulguin provar, suggerir millores, ajudar a desenvolupar-ho, i en general, tirar endavant el projecte. Si teniu interès en participar podeu passar-vos per la llista de correu catalanitzador o podeu escriure'm a mi mateix a jmas arrova softcatala.org.

Agraïments

Agraiments: moltes gràcies a tota la gent que a fet possible aquesta primera versió: Pau Sellés, Benny Beat, Xavi Ivars i a mossega la poma per les fantàstiques guies de catalanització.

jordi | Saturday 09 February 2013 - 9:42 pm | ΒΆ | Default | No comments