Versió de proves de l'Inkscape en català 0.91

Després d'un mes de feina ja tenim una versió en prova de l'Inkcape en català. Hem estat durant un mes el Xavier Beà, l'Eulàlia Pagès, el Carles Ferrando i jo mateix treballant en l'actualització de la traducció que no s'actualitzava des de 2010.

Ara ens cal ajuda per provar la traducció i assegurar que té una bona qualitat. Si useu habitualment l'Inkscape o simplement voleu donar un cop de mà el vostre ajut és benvingut. A continuació us expliquem com instal·lar la darrera versió en català.

Com instal·lar-la

Cal baixar el fitxer messages.mo des de: https://github.com/jordimas/inkscape-l10n-ca/blob/master/messages.mo que conté els missatges de la traducció en català. Per baixar-lo cal fer clic a l'enllaç View Raw i desar el fitxer.

Linux

  1. Cal instal·lar l'Inkscape 0.91 des del codi font o bé un paquet que proporcioni aquesta versió.
  2. Cal copiar el messages.mo fitxer a /usr/share/locale-langpack/ca/LC_MESSAGES/ si heu instal·lat l'Inkscape manualment o bé a /usr/share/locale-langpack/ca/LC_MESSAGES/ si l'heu instal·lat l'Inkscape des del sistema de paquets. Aquesta ubicació pot canviar segons la distribució de Linux.

Windows

  1. Cal baixar el fitxer http://sourceforge.net/projects/inkscape/files/inkscape/0.91pre4/Inkscape-0.91pre4-1.exe/download e instal·lar l'Inkscape.
  2. El programa s'instal·la a normalment a C:\Program Files\Inkscape, llavors cal copiar el fitxer messages.mo a C:\Program Files\Inkscape\locale\ca\LC_MESSAGES amb el nom inkscape.mo.

Errors

Si trobeu cap errada us podeu adreçar a la llista GNOME de Softcatalà o bé a mi mateix a jmas@softcatala.org.

jordi | Monday 09 March 2015 - 11:17 pm | | Default