El projecte One Laptop per Child usarà Abiword i Gnumeric

El projecte One Laptop per Child té com a objectiu produir un ordinador portàtil per menys de 100 dòlars per a millorar l'educació dels infants. Des del principi van declar que duria programari lliure. Fa uns dies s'ha publicat la llista recomanada de programes on s'ha escollit incloure Gnumeric i Abiword com a eines ofimàtiques (i de retruc part de les biblioteques de GNOME). Amb la memòria flaix de 500Mb que duu difícilment es podria adaptar l'OpenOffice.org.

Des del projecte Abiword sempre hem tingut com a objectiu produir un processador de textos ràpid, lleuger i amb pocs requisits de maquinari que encaixen en la necessitat de molts usuaris arreu del món. No cal dir que la gent usi els programes als quals dediques esforços és una gran recompensa, i en aquest cas, encara més. De fet Abiword fa temps que s'està usant amb maquinari antic a força escoles de països en vies de desenvolupament.

jordi Thursday 09 March 2006 - 3:35 pm | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.