La UB allibera el programari lliure Electra

El Grup Consolidat d'Innovació Docent (GCID) Electra del Departament de Filologia Grega de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi de la mateixa Universitat, ha creat un nou programari informàtic, sota llicència GPL, anomenat Euclides Grec Politònic, per tal de facilitar l'escriptura del grec clàssic i del grec modern a totes les persones que facin servir aquestes llengües en ordinadors amb sistema operatiu Windows 2000 o superior i en qualsevol programari que accepti les fonts Unicode.

Per descarregar-vos l'Euclides GP en català podeu visitar la seva micro-site a través de l'enllaç que trobareu a la web Electra. Allà hi trobareu tota la informació referent al grup Electra i un enllaç a la micro-seu de l'Euclides amb informació, com ara: el manual d'usuari, que aporta les informacions necessàries, i senzilles, o un llistat de les fonts gregues que s'hi poden utilitzar, etc.

jordi Tuesday 28 March 2006 - 12:48 am | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.