GNOME-CA el 24 de juny a Vilanova i la Geltrú

Pels que us quedin forces després de la revetlla de Sant Joan en Lluís Sànchez ha estat coordinant l'organització del GNOME-CA, el conjunt de conferències en català dins de la GUADEC d'enguany. La idea és donar-li continuïtat anual a l'esdeveniment i que serveixi de punt de trobada de la gent que tenim interès pel GNOME.

El GNOME-CA és a  Vilanova i la Geltrú i comença a les 15.00 fins les 20.00. Ara mateix al programa provisional tenim: Introducció a GNOME, Introducció al desenvolupament d'aplicacions per a GNOME, GNOME en català, Experiències sobre l'ús de GNOME a l'empresa i l'administració.

També aprofitar per comentar el nou disseny de Gnome.cat que ha fet en Toni Hermoso, d'aquesta manera encara que fem servir el servidor de Softcatalà per hostatjar la pàgina i el Wiki adquireix una imatge pròpia. Les pàgines són les mateixes que vaig escriure fa unes setmanes. Us convidem a editar-les i millorar-les.

Per últim, Softcatalà ha esdevingut community partner de l'organització de GUADEC d'enguany, en la qual portem participant informalment i a mesura que el temps ens ho permès des del primer dia.

jordi Wednesday 24 May 2006 - 12:16 am | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.