Nova feina: Openbravo

Després d'alguns mesos col·laborant amb l'startup navarrès Openbravo, que produeix un ERP lliure, aquesta setmana he esdevingut empleat a temps complet. Me'n ocupo de relacions amb la nostra comunitat de desenvolupadors. Openbravo està basada a Nafarroa però el seu esperit és global, com ho demostra que va estar fa poques setmanes al LinuxExpo de San Francisco.

Malgrat que Openbravo ha rebut cinc milions d'euros de capital risc en la primera ronda de finançament els reptes que tenim davant són molt importants i gens trivials. De fet són reptes molt semblants als que es troben altres starups amb programari empresarial lliure com Zimbra, Alfresco, Pentaho o JasperSoft amb les quals penso tenim força en comú. Venen temps de pencar de valent.

jordi Thursday 12 October 2006 - 5:51 pm | | Default

three comments

Eduard Pelegri i Llopart

Ja em diras si puc ajudar-vos a que utilitzeu en GlassFish…

Eduard Pelegri i Llopart, (Email ) (URL) - 02-02-’07 08:47
Jordi Mas

Pots deixar la teva proposta a al nostre fòrum de desenvolupament (en anglès):

http://sourceforge.net/forum/forum.php?f..

Gràcies!

Jordi,

Jordi Mas, - 02-02-’07 09:56
Joan Manel Marín

Hola Jordi : Em pregunto si em podries donar un cop de ma amb la configuracio de periferics pel Openbravo Pos 2.30 que estic montant sobre un Ubuntu 8.04. He comprat la típica Epson TM-T88IV, l’escanner de codi de barres i el calaix i no veig la manera de que sigui reconegut ni pel programa ni pel s.o.. Alguna sugerencia ?

Gracies d’antuvi

Joan Manel

Joan Manel Marín, (Email ) - 16-12-’09 11:42
(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.