Proposta per acollir l'OpenOffice.org Conference 2007 a Barcelona

Fa temps que en Jesús Corrius comenta que estaria bé proposar Barcelona per fer l'OpenOffice.org Conference tal com vam fer amb el seu moment amb la GUADEC, la trobada de desenvolupadors i usuaris de GNOME. Estem en molt bona posició d'aconseguir-ho si hi ha prou interès i suport ja que en Jesús té molt bona relació amb la comunitat Openoffice.org i algun cop que se'ls ha comentat informalment han mostrat molt interès.

Els que penseu que podeu ajudar bé a títol individual o com a organització poseu-vos en contacte amb en Jesús Corrius. Us reprodueixo el missatge que ha publicat al seu bloc:
La comunitat OpenOffice.org celebra cada any una conferència de  desenvolupadors i usuaris. L'any passat aquesta conferència va ser a Lió (n'hi ha hagut a diferents ciutats d'europa) i hi van assistir representants d'empreses com Sun, Novell, Intel o Google i també, evidentment, la comunitat de desenvolupadors i molts usuaris.

Des de la comunitat OpenOffice.org hi ha molt interès perquè l'edició de l'any vinent d'aquesta conferència es faci a Barcelona. Perquè això sigui possible, es necessita el suport d'empreses, institucions i voluntaris que vulguin participar en aquest esdeveniment.

L'OpenOffice.org Conference són unes jornades de 3 dies (el primer dels quals es fa porta tancada i es dedica exclusivament als  col·laboradors dels diferents projectes) i dos dies d'accés lliure. Durant aquests dies es fan ponències en diferents tracks (comunitat, usuari final, desenvolupadors) i diverses sessions plenàries. Paral·lelament a la nit s'acostumen a fer diferents activitats socials (aquest any, per exemple, hi va haver un creuer per Lió organitzat per Novell i una recepció a l'Ajuntament de Lió).

Aquest missatge vol ser un primera presa de contacte per tal de saber quines persones, empreses, institucions estan interessades en col·laborar per fer possible que l'OpenOffice.org Conference 2007 es faci a Barcelona i en quina mesura hi poden col·laborar.
jordi Monday 27 November 2006 - 10:10 am | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.