La Generalitat prepara un curs de català en línia

Llegueixo avui al Periòdico de Catalunya en una entrevista amb Miquel Pueyo, actual Secretari de Política Lingüísitica de la Generalitat de Catalunya, que el govern està preparant un curs de català en línia:
Una de les novetats més destacades és la creació d'un curs de català en línia.

--La Secretària i l'Institut Ramon Llull han preparat les bases d'un curs que, via internet, permetrà arribar a una àmplia base de la població. En aquest projecte hi ha participat, mitjançant concurs, l'empresa Informàtica El Corte Inglés, que ha col.laborat també amb la UOC, i els elements visuals i d'imatge s'han adjudicat al dissenyador Javier Mariscal i al publicista Lluís Bassat. El pressupost destinat ha sigut de 4.365.000 euros. Pròximament, el vicepresident presentarà aquesta nova eina.
La qualcosa sembla una gran iniciativa. Imagino que amb el pressupost assignat de més de 4 milions d'euros el resultat serà espectacular. Aprofitant que encara crec que sóc membre del Consell Social de la Llengua Catalana he escrit a en Pueyo per demanar-li que es consideri publicar sota llicència lliure els dissenys, continguts i programari creat com a resultat d'aquest concurs. Quan en el seu moment vam indicar-li des de Softcatalà la conveniència de que el TERMCAT publiqués amb llicències lliures el seu contingut terminològic va incidir perquè així fos possible.

jordi Saturday 27 January 2007 - 2:58 pm | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.