Terres de l'Ebre en bici

Després de la ruta Ripoll-Olot-Girona (105Km) del passat 20 de gener que vam fer en Marc, l'Alexis i jo (en un mateix dia) vam decidir que la següent sortida seria per les Terres de l'Ebre. Al final la cosa s'ha anat endarrerint per problemes d'agenda i finalment l'hem fet aquests dies de Setmana Santa. El que va començar com una sortida de dues persones al final ha esdevingut una sortida d'uns quants de Softcatalà.

 
De dreta a esquerra: Marc Belzunces, Carme Cabal, Toni Hermoso, Anna Grau, Gil Forcada, Jordi Irazuzta i Jordi Mas (falta la Sílvia que estava fent la foto).

El temps no va acompanyar gaire i el primer dia pràcticament vam peladar 60Km sota pluja tota l'estona (Tortosa - L'Horta de Sant Joan). Sorprenentment, amb túnels de més de 700 metres pràcticament a les fosques només en Irazuzta es va estimbar :)

La propera sortida segurament serà pel País València amb en Jordi Mallach. A part d'això, jo personalment tinc moltes ganes de fer Ripoll - Sant Feliu de Gixols en un dia (uns 140Km)... a veure si en Marc, l'Alexis i algú més s'anima :)
jordi Sunday 08 April 2007 - 11:00 am | | Default

One comment

Alpinaut.com

A veure si t’animes a penjar-les a Alpinaut.com !

Alpinaut.com, (Email ) (URL) - 17-04-’07 22:06
(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.