Parada i fonda pel servidor de Softcatalà

Aquest cap de setmana en Toni Hermoso, en Jesús Corrius, en Jordi Mallach i jo (Sergio Talens i d'altres en remot) farem una marató a la UDL (on tenim el servidor hostajat) d'administració de sistemes de Softcatalà. L'objectiu és renovar el programari que dóna suport a molts dels nostres serveis incloent-hi migrar a Debian. Tenim una pàgina Wiki amb alguns detalls.

Realment ens cal. El mes passat vam tenir 348.165 visitants únics només a la web de SC. En Mallach en comentava avui que tenim dos giges de possible correu brossa acumulats:

rw-------  1 root      root 2037783900 19 abr 02:40 probably-spam

Durant el dissabte 21 i potser el diumenge 22 estarem treballant en la migració primer de despertaferro (despertaferro.softcatala.org) i després de terraferma (terraferma.softcatala.org). Els següents dominis romandran fora de servei temporalment:

corrius.org festa.firefox.cat  gnome.cat  linux.softcatala.org minorlingua.org planet.softcatala.org planet.ubuntu.cat  softcatala.org ubuntu.cat  wiki.ubuntu.cat www.softcatala.org

Durant la marató i després estarem com sempre al canal xat #softcatala del servidor irc.gimp.org:6666. Si noteu cap anomalia amb els serveis o voleu feu-nos-ho saber a través del xat.

Per acabar vull agrair a Carles Mateu, Jordi Murgo i la resta de gent de Lleida per l'ajuda que sempre ens presten i que ens prestaran també aquest cap de setmana.

jordi Thursday 19 April 2007 - 1:39 pm | | Default

two comments

muzzol

que farem sense el planet tot un cap de setmana? :(

muzzol, (Email ) (URL) - 19-04-’07 14:16
RainCT

>> Muzzol: que farem sense el planet tot un cap de setmana? :(

Si, tant de temps… Serà difícil sobreviure-ho! xD

RainCT, (URL) - 19-04-’07 18:45
(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.