Paco Ibañez al Liceu

Després de tres intents fallits en els darrers anys finalment avui aniré amb els meus pares a veure Paco Ibañez al Gran Teatre del Liceu a Barcelona. El concert té per títol Nos queda la palabra. Espero que sigui tant emocionant com el mític del 69 a l'Olympia de Paris.

El repertori inclourà cançons en espanyol, francès, provençal, italià, gallec i portuguès. Ibañez estarà acompanyat de César Stroscio al bandoneó; Gorka Benítez, al saxo; Emiliano Roca, al contrabaix; Virgilio Rojas, a la guitarra, i Joxan Goikoetxea, a l'acordió.

El concert es transmetrà en directe per Internet a través de la web www.aflordetiempo.com coordinat amb unes 900 universitats al món que realitzen actes relacionats amb la seva seva persona.

jordi Monday 23 April 2007 - 10:10 am | | Default

One comment

Julià Mestieri

Hola,
no t’he escrit mai en el blog, però ho faig per donar-te les gràcies per haver penjat aquest comentari, feia molt que jo també el volia escoltar amb els meus pares i malgrat que ja no cadaven entrades vàrem poder veure tot el concert per internet.

Moltes gràcies

Julià Mestieri, (Email ) (URL) - 28-04-’07 01:12
(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.