Difusió de l'OpenOffice.org 3.0 en català per a Windows

Bones notícies per l'OpenOffice.org en català. El passat mes d'octubre unes 22.000 persones baixaren l'OpenOffice.org 3.0 en català per a Windows només des de Softcatalà. Això representa doblar el nombre de descarregues mensuals que estaven al voltant de les 10.000 al mes (unes 120.000 descarregues l'any!). Aquest mes de Novembre sembla que estem sobre les 550 baixades al dia que ens situaria un altre cop en més de 15.000 baixades. El mes de novembre va ser també per la web de Softcatalà, amb més de mig milió d'usuaris únics.

En quant a Linux podem dir que el seu creixement va correlacionat amb el nombre d'instal·lacions de GNU/Linux ja que és el paquet ofimàtic per defecte. En Marc va fer un estudi fa poc que determinava la posició del català dins d'Ubuntu. És complicat donar dades exactes perquè hi ha moltes distribucions i variants, però està clar que l'OpenOffice.org creix amb la difusió de GNU/Linux. També s'ha de començar a tenir en compte els Mac, ja que la 3.0 és la primera versió per Mac (més allà del NeoOffice).

L'OpenOffice 3.0 és estable, ràpid i ofereix un gran ventall de possibilitats. Jo és l'únic paquet ofimàtico que uso des del 2002 (tret de l'Abiword), i a la feina, l'uso un bon grapat d'hores al dia. Realment, amb la versió 3.0 tenint ja tota la documentació traduida no hi ha cap mançanca.

jordi Thursday 04 December 2008 - 2:41 pm | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.