L'Openbravo POS 2.20 en català

Per aquells que necessiteu una aplicació per dur la gestió d'un comerç ja hi ha disponible en català l'Openbravo POS 2.20. Es tracta d'una aplicació empresarial lliure (amb llicència GPL versió 3) que facilita la feina diària dels treballadors d’un comerç oferint les següents funcions:

  • Ajuda en la realització de cada venda
  • Inventari de productes
  • Generació de tiquets de compra
  • Tancament de caixa diari

Està escrit en Java i funcionament sota GNU/Linux, Windows i Mac i és compatible en diferents motors de bases de dades (veure les especificacions tècniques). Openbravo POS és un programa realment molt bo que compleix perfectament la seva funció. Abans de ser aquirit per Openbravo, ja era força conegut i emprat com a TinaPOS. Avui en dia s'usa a molts països del món en diferents activitats, que comprenen des de l'entitat pública del transport a Oregon fins la coneguda cadena de botigues de menjar ràpid Bocatta, que han contribuït en millorar el producte al segment del menjar ràpid.

La traducció al català de l'Openbravo POS s'ha fet com a part del projecte eines TIC, i s'inclou també el manual d'usuari traduït al català. Ahir vaig crear la fitxa al Rebost de Softcatalà per donar-li també difusió allà.

jordi Monday 06 April 2009 - 11:16 am | | Default

No comments

(optional field)
(optional field)

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.